Fogászati betegségek

FOGSZUVASODÁS - LELKI OKAI

Fogazatunk azt a célt szolgálja, hogy megdolgozza, „darabokra szedje" és előre szétválogassa azokat a dolgokat, melyeket magunk­hoz veszünk, melyekkel, lelki értelemben, foglalkozunk. A fogszuvasodás arra utal, hogy e munkaeszközünk nem megfe­lelő, szilárdságában, keménységében és állagában hiány mutatko­zik.

Bővebben...
 

FOGÍNYSORVADÁS - LELKI HÁTTERE

Fogainknak jut az a feladat, hogy a külvilágból származó hatásokat - szellemi és anyagi táplálékot egyaránt - felaprózzák, azaz „első fokon" szembesüljenek e benyomásokkal és problémákkal. A fog­íny azt a célt szolgálja, hogy a fogaknak, feladatuk betöltését elősegítendő, megfelelő tartást biztosítson. A fogíny által védett fognyak ráadásul rendkívül érzékenyen reagál a külső hatásokra.

Bővebben...
 


Linkek

KatalgusHun-Web LinkekLinkajnlLinkBank LinkkatalgusEgszsg, betegsg linkekBelfldi s klfldi szlls s apartmanLinkgyr linkkatalgus Hungarian Web Linkgyjtemny Linkel linkgyjtemnylink adatbzisrdekes Weblap SzavazsInternet.wyw.hu Linkraktr Webkatalgus - LinktrMobiltelefon linkgyjtemnyInternet.wyw.huKatalgusKategorizlt linkek a kezdlapon!Hun-Web Linkek