| Nyomtatás |

EGYÉB GYÓGYÍTÓK

Kétségtelen, hogy a táplálkozási szakértők szinte túl nagy jelentőséget tulajdonítanak egyes ételeknek, zöldségeknek, gyümölcsöknek. Úgy állítják be ezeket, mintha a hosszú élet titkát rejtenék. Természetesen ez nem igaz. Az életünk táplálékai önmagukban nem képesek arra, hogy megállítsák például egy agresszív daganat továbbfejlődését, vagy egyik pillanatról a másikra feloldják az artériák elzáródását olyasvalakinél, aki már közel áll a szívrohamhoz.

 

 


 


Ugyanakkor ismerünk megkérdőjelezhetetlen tényeket. Ilyen például az, hogy vitaminokban gazdag zöldségek és gyümölcsök fogyasztása, illetve az omega-3 zsírsavban dús étrend hosszú távon jót tesz az egészségnek. Valójában ez a kulcsszó!

 

Linkek

KatalgusHun-Web LinkekLinkajnlLinkBank LinkkatalgusEgszsg, betegsg linkekBelfldi s klfldi szlls s apartmanLinkgyr linkkatalgus Hungarian Web Linkgyjtemny Linkel linkgyjtemnylink adatbzisrdekes Weblap SzavazsInternet.wyw.hu Linkraktr Webkatalgus - LinktrMobiltelefon linkgyjtemnyInternet.wyw.huKatalgusKategorizlt linkek a kezdlapon!Hun-Web Linkek